Fysieke winkel & webshop
Veilig betalen met iDEAL & Bancontact
Gratis levering van accessoires vanaf € 25

OPIUM

Strak, modern en innovatief. Dankzij de vooruitstrevende technologie van een OPIUM-e-bike zorgt deze fiets voor de allerbeste rijervaring met een zeer hoge actieradius. Deze fiets is geschikt voor mensen die de hoogste eisen aan hun e-bike stellen. U kunt er niet alleen comfortabel korte afstanden mee fietsen, maar ook naar de andere kant van België!

Maak een afspraak voor een testrit
OPIUM
Unsplash
Naaf- of derailleurversnelling

De meest vooruitstrevende e-bike

OPIUM is niet alleen een fiets die er modern en strak uitziet. De frames worden met precisie vervaardigd en geoptimaliseerd voor prestaties. Deze fiets is gebouwd van de beste materialen en uitgerust met moderne  technologieën. Met de startonderbreking kunnen dieven niet zomaar met uw fiets er vandoor. Daarnaast is de fiets uitgerust met een GPS tracker, zodat je altijd je fiets kunt terugvinden. Met het supernova-grootlicht en speciaal ontworpen signatuurverlichting blijft niets in  de duisternis verborgen. Deze e-bike heeft zelfs een ABS (antiblokkersysteem) vergelijkbaar met degene die auto's hebben. Hiermee kun je veel sneller en veiliger remmen op hoge snelheden.

Een extreem hoge actieradius

De speciale geïntegreerde batterij van OPIUM is ontwikkeld voor lange fietstochten. Een volledig opgeladen standaardbatterij heeft  een actieradius van ongeveer 240 km. Even ter vergelijking, een fietstocht van Brugge naar Charleroi is 170 km. Daarnaast kunnen OPIUM-e-bikes geleverd worden met batterijen die een nog hogere capaciteit hebben. De grootste batterij heeft zelfs een actieradius van wel 340 km. Hiermee kun je naar vrijwel elk punt in België fietsen, ongeacht wat het startpunt is.

Uw ideale fiets ontwerp je zelf
Naaf- of derailleurversnelling

New dropout technology

Elk onderdeel van OPIUM is uitgekozen om gemakkelijk vervangen te worden. Dit noemt OPIUM New Dropout Technology. Dit betekent dat wanneer er een onderdeel van de fiets defect is, de gehele e-bike niet teruggestuurd moet worden naar een fabriek voor reparatie. U bent uw fiets dan niet maanden kwijt, dit omdat er geen eigen onderdelen zijn die alleen door OPIUM geleverd en vervangen kunnen worden. Alle technologie van OPIUM-fietsen zijn op maat gemaakt met de beste, bekendste en bewezen technologieën. Elk onderdeel is individueel demonteerbaar  en vervangbaar.

Bewezen technologie

Met het FIT-display Unit kun je rijgegevens, routes en snelheden bekijken en opslaan .Verder biedt deze display een unieke fietservaring met een open Bussysteem .  Het  Pinion C-versnellingssysteem met 9- en 12-versnellingen bied een versnellingsbereik van 600%. De S-Pedelec vering geeft  voldoende stijfheid, maar behoudt een  vering van 50 mm met hoog comfort.Dit met de mogelijkheid in combinatie met het ABS Dropout systeem met aangepaste spatborden .  Deze fiets heeft dikke banden zodat er ook op ruige paden of wegen met tramrails goed gefietst kan worden. Ten slotte heeft OPIUM een  geïntegreerde bagagedrager met een Ortlieb QL3-bevestigingssysteem.

Uw ideale fiets ontwerp je zelf
Unsplash

01 Dolomite glossy

Unsplash

02 Luccicante mat

Unsplash

05 Flamenco glossy

Unsplash

06 Miami glossy

Unsplash

07 Olive glossy

Unsplash

08 Java mat

Unsplash

09 Elephant mat

Unsplash

10 Terra mat

Unsplash

11 Sole mat

Unsplash

13 Anodized Red mat

Unsplash

14 Titanium glossy

Unsplash

15 Midnight glossy

Eigenschappen

Specificiaties S-Series Opties Extra Opties
Pinion versnelling C1.9 mechanisch C1.12 mechanisch Pinion Smart.Shift versnelling elektrisch
Totaal versnellingsbereik 568% 600%
Voorvork Vaste voorvork Verende voorvork
Gates riemaandrijving
Range Extender 470 Wh
Batterijcapaciteit 1400 Wh 1600 Wh
Batterijcapaciteit + Range Extender 2070 Wh
Actieradius 240 km aan 280 km aan 340 km
Motorvermogen 930 W
Koppel 52 Nm
Remmen Magura MCi 4-pistons
Remschijven (V/A) 203 mm
Remote Display FIT Remote-LCD (kleurenscherm)
ABS Blubrake® G2
Digital Key Card
GPS
Koplamp Supernova
Systeemsoftware FIT
Banden Vredestein ICON TR
Zadelpen Zadelpen aluminium Geveerde Kinekt zadelpen
Kleur Keuze uit 2 standaard kleuren Keuze uit 12 kleuren
Naaf- of derailleurversnelling

B2B Fietsplan

Bij Fietspaleis specialiseren we ons in fietsleasing en fietsaankoop voor bedrijven. 
Hoe zou het zijn, mocht u een fiets naar keuze willen aanbieden aan uw werknemers en dit volledig kostenneutraal voor u als werkgever? Fietspaleis begeleidt uw bedrijf van A tot Z bij het realiseren van het ideale fietsplan! Daarnaast bundelen we desgewenst ook uw onderhoud, verzekering, pechhulp en fietsstallingen in één handig pakket.

Maak een afpraak voor meer informatie

Bij Fietspaleis werken we steeds op afspraak. Wilt u meer weten over het leasen van een OPIUM of wilt u een OPIUM bekijken of een testrit maken? Maak dan een afspraak voor een winkelbezoek en wij helpen u graag verder.

Na het maken van een afspraak kunt u naar de Bellestraat 57 voor een bezoek. Daarnaast kunt u natuurlijk ook een e-mail sturen of ons bellen. U kunt ook altijd met ons chatten voor verdere info. Wij staan klaar om elke vraag te beantwoorden.

Uw ideale fiets ontwerp je zelf