Door de drukte kan de levering vertraging oplopen
Veilig betalen met IDEAL & MrCash
GRATIS LEVERING vanaf € 25 (enkel geldig op accessoires)
Fysieke winkel & webshop
TRIO BIKE

TRIO BIKE MONO stel je bakfiets samen ,

TRIO BIKE MONO  stel je bakfiets samen ,
TRIO BIKE

TRIO BIKE MONO stel je bakfiets samen ,

Niet op voorraad in de webshop

6.399,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

niet zweten

Met onze e-power elektromotorsystemen kunt u heuvels afvlakken en lange reizen maken met de pod volledig geladen. De krachtige Brose Drive S middenaandrijfmotor , met zijn koppel van 90 Nm, doet in alle stilte al het werk voor je. Het stijlvolle display helpt je het batterijniveau, de afstand en de snelheid bij te houden en je kunt precies kiezen hoeveel hulp je van de motor wilt. Alle door Triobike geleverde e-systemen voldoen aan de norm EN 15194.

de unieke monobox

Er zijn weinig plekken veiliger dan in de comfortabele stoel van de Triobike monobox. We hebben een unieke vormtechniek ontwikkeld om dit in één naadloos stuk te maken dat extreem sterk is. De buitenhuid, gemaakt van ABS vacuümgevormde kunststof met afgeronde randen, is duurzaam en schokbestendig. En de schaal is gevuld met PU-schuim, waardoor een sterke, maar lichte 'sandwich'-constructie ontstaat voor maximale passagiersbescherming. De box heeft geen onderhoud nodig en de kleur vervaagt niet: hij is gemaakt om in alle weersomstandigheden te werken en een zeer breed temperatuurbereik te weerstaan. De box is gemakkelijk schoon te maken en heeft een zelfafvoerende functie. Met een binnenbreedte van 72 cm is het de ruimste en meest comfortabele box op de markt. Veiligheid en comfort gingen nog nooit zo perfect samen!

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service