Fysieke winkel & webshop
Veilig betalen met iDEAL & Bancontact
Gratis levering van accessoires vanaf € 25

Cortina

Fashion Bikes

Bekijk ons aanbod
Cortina

Ons aanbod Cortina

Unsplash

Cortina, jonge hippe trendy bikes

Sterk, betrouwbaar én mooi

De jongere generatie stelt hoge eisen aan hun fiets. Mede door de overvolle stadsbussen en torenhoge abonnement kosten is een 12 jarige op een e-bike niet meer weg te cijferen. Hun smartphone uploaden onderweg is maar normaal. De fiets moet sterk, betaalbaar en betrouwbaar zijn. ​​​​​​​En mooi natuurlijk!  

De jonge mama en papa voelen zich ook aangesproken door Cortina. Trendy fashion bikes spreken een groot publiek aan. Met hun hippe accessoires en moderne kinderzitjes is de saaie stadsfiets voorgoed verdwenen.
​​​​​​​
Bekijk het assortiment hier!

Elektrische stadsfietsen

Cortina biedt een ruim assortiment in hippe en trendy e-bikes. De focus ligt bij trendy kleuren, in combinatie met kwalitatief sterke onderdelen.

De fietsen zijn heel functioneel gebouwd en ideaal om boodschappen, schooltas of kinderen te vervoeren. 

​​​​​​​Samen met de elektrische aandrijving van Bosch of Bafang is er voor elke fietser wat wils on het ruime assortiment. 

Unsplash
Unsplash

Klassieke stadsfietsen

Voor gewone fietsen ben je bij Cortina zeker van een ruime keuze. Cortina staat bekend om haar sterke transportfietsen en de moderne stadsfietsen.

​​​​​​​Hun expertise in fashion bikes is wel gekend. De fashion bikes zijn verkrijgbaar in leuke kleurtjes en met bijpassende accessoires.

​​​​​​​Alles staat te bezichtigen in ons Filiaal in de nieuwstraat 8 te Sint-Niklaas.

​​​​​​​Kom gerust een kijkje nemen.

Lease een fiets van Cortina

Wilt u liever een fiets van Cortina leasen? Bij ons vindt u een persoonlijk leaseplan dat bij u past. Neem Contact op voor de mogelijkheden.